Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου αφού έλαβε υπόψη του τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο , τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και την κυβερνητική αλλαγή επισημαίνει τα εξής:

Ο σύλλογος θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας . Η νέα κυβέρνηση άμεσα θα πρέπει να προχωρήσει σε μία σειρά μέτρων για ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα κυριάρχησαν στην πάλη του εκπαιδευτικού κινήματος. Συγκεκριμένα:

ü Άμεσα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων για την κάλυψη των κενών , που ανέρχονται σε χιλιάδες μετά από 3 χρόνια αδιοριστίας.
ü Άμεση κατάργηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου για την αξιολόγηση. Ακώλυτη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη για όλους μας. Αυξήσεις εδώ και τώρα στους μισθούς μας.
ü Κατάργηση των διατάξεων του νέου πειθαρχικού δικαίου που στοχοποιούν, αναίτια τις πιο πολλές φορές, τους δημόσιους υπαλλήλους.

Η νέα κυβέρνηση να επανεξετάσει μια σειρά αποφάσεων της προηγούμενης κυβέρνησης, αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, όπως οι μετατάξεις, η μεταφορά οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια αλλά και την απόφαση που προβλέπει την αποζημίωση στελεχών εκπαίδευσης για την αξιολόγηση. Τα χρήματα αυτά να δοθούν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και όχι να πάνε στις τσέπες αυτών που αγνόησαν τις αποφάσεις του κλάδου και στάθηκαν απέναντί του, τασσόμενοι με την πολιτική των απολύσεων του φόβου και της τρομοκρατίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΝΙΚΗ!

Το Δ.Σ.


Ηγ/τσα 09-02-2015