Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πολλοί σύλλογοι διδασκόντων των Σχολικών μονάδων του Συλλόγου μας  απείχαν από τη συζήτηση για την Αυτοαξιολόγηση, λόγω της συμμετοχής των συναδέλφων στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση, που έχει κηρυχθεί. Συγκεκριμένα:
1ο Δ.Σ Ηγ/τσας, 2ο Δ.Σ. Ηγ/τσας, 3ο Δ.Σ. Ηγ/τσας, 4ο Δ.Σ. Ηγ/τσας, 5ο Δ.Σ. Ηγ/τσας, Δ. Σ. Ν. Σελεύκειας, Δ.Σ. Γραικοχωρίου, Δ.Σ. Παραποτάμου, Δ.Σ. Νεράιδας, Δ.Σ. Συβότων, Δ.Σ. Γλυκής.

Εκφράζουμε τη μεγάλη ικανοποίηση του συλλόγου για την εξέλιξη αυτή ,για τη συσπείρωση, την ενότητα και τη στήριξη των συλλογικών θέσεων του Κλάδου από τους συναδέλφους σε αυτή τη μάχη.
Καλούμε το ίδιο να κάνουν και όσοι σύλλογοι διδασκόντων δεν έχουν συνεδριάσει ακόμα. Καλούμε όσους σύλλογους διδασκόντων  δεν ακολούθησαν την απεργία – αποχή, να συνεδριάσουν ξανά και να συνταχθούν κι αυτοί με τις αποφάσεις του Κλάδου ενάντια στην αυτοαξιολόγηση. Συνεχίζουμε τη μάχη με αισιοδοξία και δυναμισμό, με ενότητα και αποφασιστικότητα. 

Συνεχίζουμε ως την τελική νίκη. Ως την απόσυρση των αντιεκπαιδευτικών νόμων. Ως την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει τα κοινωνικά αγαθά και τα μετατρέπει σε εμπορεύματα. Ως την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής πολιτικής.

Θα νικήσουμε!

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 16/12/2014


ΤΟ Δ.Σ.