Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




αρ. πρωτ.: 18
Ηγουμενίτσα 16/01/2020
syl.ekp.pe.thesp@gmail.com
ΠΡΟΣ:  Μέλη Συλλόγου



ΘΕΜΑ: <Ενημέρωση μελών>  
           
Το ΔΣ του Συλλόγου στη συνεδρίαση της Τρίτης 14/01/2020 συζήτησε και αποφάσισε :

1.ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


 Το Δ.Σ. αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2020 και ώρα 18:00 στο 1ο Δημ. Σχολείο Ηγουμενίτσας με θέμα : << Μόνιμοι διορισμοί , ασφαλιστικό , ελλείψεις εκπαιδευτικών και προγραμματισμός δράσης >> . 

Συνάδελφοι –ισσες  ,
Η παρουσία όλων μας στην συνέλευση είναι απαραίτητη .Είναι ώρα να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας να αγωνιστούμε για δημόσια κοινωνική ασφάλιση, με μόνιμη σταθερή εργασία, για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών στην εκπαίδευση. Οι εξαγγελίες για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν στο ελάχιστο τα τεράστια κενά στα σχολεία. Στην ουσία παγιώνεται η ελαστική εργασία για χιλιάδες συναδέλφους. Η εφαρμογή του νόμου 4589/19 και από την τωρινή κυβέρνηση. επιβεβαιώνει όσα καταδικάσαμε μέσα από τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες του προηγούμενου διαστήματος. Οδηγεί συναδέλφους στην ανεργία , προχωρά σε τεράστιες ανακατατάξεις, που τσακίζουν τη ζωή και τον προγραμματισμό ακόμα περισσότερων. Διαγράφει χρόνια δουλειάς συναδέλφων, που γυρίζουν όλη τη χώρα, με προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό κόστος, για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες του σχολείου. Αποθεώνει το άκρατο κυνήγι προσόντων και πιστοποιήσεων.
            Ούτε μια ώρα δουλειάς χαμένη! Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία.

2. Αντικατάσταση μέλους Δ.Σ.
Μετά την παραίτηση του συναδέλφου Κωτσίνα Χριστόδουλου, εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας, τη θέση του στο Δ.Σ. καταλαμβάνει η συναδέλφισσα Κούρτη Ιουλία.

Για το  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                ΤΣΟΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ