Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αρ. πρωτ.:65
Ηγουμενίτσα 23/05/2018                                                                                ΠΡΟΣ
syl.ekp.pe.thesp@gmail.com                                                                    Μέλη Συλλόγου
                                                                                     
ΘΕΜΑ : Τακτική Γενική Συνέλευση.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του στις 31 – 05 – 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 στο 1ο Δημ. Σχ. Ηγουμενίτσας.
 Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1.Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
2.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 87ης Γ. Σ. του κλάδου. Η σχετική εγκύκλιος της ΔΟΕ έχει σταλεί σε όλα τα σχολεία.
3. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των  ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε.: Εργασιακά – αδιοριστία (μαζικοί μόνιμοι διορισμοί) – Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή & Εκπ/ση, μετατάξεις (σύσταση οργανικών θέσεων για όλα τα διδακτικά αντικείμενα της Π.Ε.), μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κ.λπ.
4.Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε. – Α. Π. Υ. Σ. Π. Ε.  
5.Ψηφίσματα 
Συνάδελφοι, στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους.
    Υπενθυμίζουμε ότι όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γ. Σ. είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο χώρο της εργασίας τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους.
    Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Θεσπρωτίας (μόνιμοι ,αναπληρωτές και ωρομίσθιοι ).Όσοι αποσπασμένοι συνάδελφοι καθώς και αναπληρωτές δεν έχουν καταβάλλει ακόμη τη συνδρομή τους, να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την ημέρα της Συνέλευσης.

                                                        

                                                              Το  Δ.Σ.