Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Αρ. πρωτ.511                                                           Αθήνα 27/2/2018

                                                                     Προς
                                                                                                           Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
            
Διοργάνωση συνεδρίου με θέμα:
«Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη»
Κομοτηνή 14 και 15 Μαρτίου 2018

Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Θράκης,  διοργανώνει, συνέδριο με θέμα: «Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ώρα 14.00– 20:00 και την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ώρα 09:00 – 16:00  στο Ξενοδοχείο Chris & Eve        (3ο χλμ. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης).  
Στο συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν :
  • Ένας εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο της Χώρας
  • Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
  • Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
  • Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή.
Κάθε Σύλλογος θα συμπληρώσει το έντυπο που επισυνάπτουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο.
Το έντυπο να επιστραφεί με email στη Δ.Ο.Ε. συμπληρωμένο μέχρι 9 Μαρτίου 2018  (email: secretariat@doe.gr ).

 
 







Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε..