Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




Καταγγελία


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας καταδικάζει την άγρια καταστολή ,τη βροχή χημικών και κροτίδων στους διαδηλωτές από τα ΜΑΤ στην μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στις 11/01/19 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της συναδέλφισσας και μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ Δριμάλας Θεοδώρας, του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και ενός φοιτητή από την Φιλοσοφική σχολή.

Αυτή η ενέργεια καταγράφεται ως μια ακόμα πράξη αυταρχισμού και βαρβαρότητας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να περάσει την αντιλαϊκή της πολιτική.
Η απεργιακή κινητοποίηση ήταν η καλύτερη απάντηση σε μια ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που θέλει να ρίξει τις ζωές χιλιάδων συναδέλφων στον Καιάδα, να τους βάλει στην αρένα τους αλληλοφαγωμού αντί να υλοποιήσει το αίτημα για την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών.
Οι απολύσεις δεν θα περάσουν! Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!
Συνεχίζουμε τον αγώνα, για την απόσυρση του νομοσχεδίου! Οργανώνουμε την πάλη, δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της 24ωρης Απεργίας τη Δευτέρα 14 Γενάρη!


Το δ.σ.