Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

·        2ΩΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (δύο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και δύο πρώτες του απογευματινού ) .
·        ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΩΡΑ 12:00 – “ΠΑΝΘΕΟΝ’’  .
Με το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης .
Συνάδελφοι-σσες
Μετά την απόρριψη ,από τη Διεύθυνση Π.Ε. Θεσπρωτίας, του αιτήματος του συλλόγου για χορήγηση άδειας με σκοπό την πραγματοποίηση πρωινής τακτικής γενικής συνέλευσης το Δ.Σ. αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας (δύο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και δύο πρώτες του απογευματινού ) και τον ορισμό της συνέλευσης για την Δευτέρα 17/12/2018, ώρα 12¨00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ. Με το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης .

Η χορήγηση άδειας για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης αποτελεί δικαίωμά μας, όπως συνέβαινε χρόνια και όπως συνέβη φέτος σε άλλες περιφέρειες και θα συνεχίσουμε να το διεκδικούμε .   
Σας καλούμε όλους να πάρετε μέρος στη συνέλευση κάνοντας, όπου χρειάζεται, χρήση της 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε παραμένουν άλυτα και δυστυχώς χρονίζουν.
Η κυβέρνηση καλλιεργεί νέες αυταπάτες με την υποτιθέμενη έξοδο από τα Μνημόνια. Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όπως διαμορφώθηκαν απέχουν πολύ από τις πραγματικές μας ανάγκες .   .Μόνο και μόνο από τη νέα μείωση του αφορολόγητου ένας εκπαιδευτικός θα χάσει σχεδόν έναν ακόμα μισθό!  Οι μόνιμοι διορισμοί , η εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών , τα προβλήματα που προκύπτουν από τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ , η αναγκαιότητα ο κάθε εκπαιδευτικός να διδάσκει το επιστημονικό του αντικείμενο , τα προβλήματα που αφορούν την ειδική αγωγή ,απαιτούν άμεσα λύση .
Έχουμε τη δύναμη και τη θέληση να επιβάλουμε το δίκιο μας. Να παλέψουμε για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας. Μόνο οι οργανωμένοι, μαζικοί αγώνες μπορούν να βάλουν εμπόδια, αυτό φοβούνται, μόνη δύναμη η οργάνωση και η συμμετοχή στις διαδικασίες του σωματείου μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!    ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΩΡΑ 12:00 – “ΠΑΝΘΕΟΝ’’